Post by unpercohaswhi on Feb 7, 2022 9:18:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code tipke za povećanje ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
U redu je, sviđa mi se, ali je zanimljivo.
Do sada je ova igra bila prilično dobra što se tiče trenutno, ali pitam se......... da li se više razine što se više bavite tim draguljima pa ću nastaviti i vidjeti kamo ide odavde.
u redu je ne sviđa mi se činjenica da mogu prenijeti svoju razinu na drugi uređaj
Moja aplikacija My Home Design(Modern City) prestala je raditi upravo danas, pa sam je morao deinstalirati. Kasnije tog dana ponovo sam je preuzeo. To je ono što ne razumijem, zašto moram početi ispočetka kada sam bio toliko ispred u igri?
Jako mi se sviđa ova igra, ali ne mogu pristupiti svojim nagradama; Kasica prasica je puna i ne mogu joj pristupiti ni dijamantima 😏
Dobro je, ali zašto ne mogu otključati sljedeću razinu iako sam završio s uređenjem prethodnih soba?? Sada sam na razini 633 Imam puno novca zaglavljeno jer ne mogu otključati sljedeću razinu!!! Čak sam i ažurirao aplikaciju, ali još uvijek ne mogu otključati
108,63 dolara skinuto je s mog računa za VVIP Bundle za ovu igru. Sigurno sam ga nehotice naručio i pokušao dobiti povrat novca, a rečeno mi je da ne mogu dobiti povrat jer nije u skladu s njihovom politikom povrata. Ovo je bila nesreća i NIJE fer da mi se ne može nadoknaditi ovaj paket za koji ni sam ne znam što sve uključuje. Budite vrlo oprezni kada igrate ovu igru!
igra je zakon
Mislim da biste trebali preuzeti ovu igru jer je jako zabavna i možete izgraditi puno soba i završiti izgubljene razine
Uf!!! Jako volim ovu igru, prekrasna grafika i opcije, likovi i kontrole, ali se smrzava i ruši na kraju svake razine. Trebao sam ovo zadržati, ali spreman sam ga deinstalirati.
Jedina stvar zašto sam dao 2 zvjezdice je jer kada završim s podudaranjem telefon visi i uklanja se sam, ali u svakom slučaju je jako strašan
uopće mi se ne sviđa. Nije zabavno jer je simulacija nepotrebna i nema dobrog izbora predmeta za ukrašavanje.
Vrlo lijepa igra, neki ljudi kažu da ima previše reklama, ali to nije istina
Sjajna igra...bilo bi super da ima više izbora. Jedina zamjerka bi bila da nema puno prostora za kreativnost jer postoje samo tri izbora za svaku stavku i ponekad su svi loši! Osim toga, to je jednostavan i zabavan način da provedete vrijeme ako nađete potrebu za...
igra je tako zabavna... ali je nekako teška. kada sam pokušao napraviti prvu morao sam potrošiti oko pola sata na to samo za prvu, dizajn je bio prilično jednostavan za napraviti, ali je bilo jako teško s tim zagonetkama. pa samo kažem da je bilo jako teško, zato ga čitam samo s 4 zvjezdice.
Ova igra previše iritira jer je previše reklama.
Zabavna igra Ali ozbiljno, ponekad postoji oglas 2 oglasa svaki put kada se stranica zatvori, kada igrate igru, kada pobijedite ili izgubite igru, kada odete na početnu stranicu. Ozbiljno je tooooo PUNO!!! Idem na Deinstaliranje!
Dobro je, ali morate igrati igrice da biste dobili novčiće.
Uživajte u ovoj igri, ali ona je poput nekoliko drugih koje ja igram. Ne bi vam trebalo 50 pokušaja da završite razinu. Zato imamo gumb za brisanje. Kad više nije zabavno.
My Home Design - Modern City Dėlionė wcoe
Do sada je dobra igra. Radiš da zaradiš svoj novac kako bi postavio svoju želju kući. Ne morate čekati satima na svoje vrijeme.. Volite igru
Lol like wow like share this like this like is like the like najbolje like igra kao ikad lile Lol ja samo petljam riječi sa like (ovako)
My Home Design - Modern City ปริศนา wxa
My Home Design - Modern City Teka-teki lrh
Ovo je jedina igra na ovom telefonu za koju je razumno da su sve ostale igre beskorisne jer vise dok ih igram, ali ova igra je savršena za mene i moju obitelj. Pomaže nam s idejama kako dizajnirati našu novu kuću u SAD-u. Jednostavno volim način na koji je savršen za mene. Također ga možete preuzeti
neki dodaju neobavezno vrlo lijepa
Prvo mislim da je ova jako sjajna aplikacija, a onda je igram i jako mi je dosadno. A ako imamo novčiće onda možemo ali nemamo pa ne možemo..
Najgora igra ikad. Čak i ocjena od jedne zvjezdice je tolika za ovu igru. Neće vam dopustiti da dodatno zaradite novac, igra je više poput zaljubljenosti u slatkiše nego dizajna doma, a čak ni dizajn nije baš dobar!
Previse reklama koje su ubacuju u igricu..
Savršeno
Kao i kod svih ostalih igara za dizajn doma, igraču se govori kamo treba ići namještaj, stolna umjetnost, podni dekor, zidna umjetnost itd.. To nije dizajn! Trebalo bi nam biti dopušteno da biramo kamo sve ide.... ja nisam sretan kamper.
Nakon posljednjeg ažuriranja; samo možemo dobiti više poteza našim draguljima i po mom mišljenju to nije dobro jer smo prije ovog ažuriranja mogli imati tri poteza gledajući oglase koji ne koriste dragulje! Sada više ne uživam i nažalost; Deinstalirat ću igru!
Odlicna je
Volim ovu igru, ali želim više razina. Čekao sam 2 tjedna da dizajniram novu sobu. Izađite s više i ova će igra ponovno biti ugodna.
ova igra je tako cool da mogu odlučiti o svojim omiljenim stvarima
Bilo bi lijepo da se poveća i količina novca zarađenog u svakoj osvojenoj igri jer je novac koji se troši na dizajniranje svake sobe vrlo velik, igra je prilično zabavna i izazovna. Također postoje neke razine koje možda treba dodati još poteza kako bi ih se lako moglo proći jer mi je skoro trebao tjedan dana da prođem jednu od najtežih razina u sobi 6.
Obožavam ovu igricu .... pomalo stvara ovisnost ... ali jedini je problem što se jednom greškom, ako izbrišete ovu igru svi podaci se brišu i moramo početi ispočetka...... ali osim toga je predobar
tjera vas da igrate puno igrica samo da zaradite novac, a ne samo da ga možete samo cikirati i možete odabrati ono što je neugodno jer na oglasu piše da možete odabrati i prijeći na sljedeću
Igra je u početku bila zabavna. Zatim je svaka soba postajala sve skuplja kako su razine postajale sve teže. Isprva također nije bilo toliko oglasa, ali kako ste napredovali u igri sve više oglasa ste počeli vidjeti.
kakva prijevara .. namješteno tako da ne možemo postići više od 650 koliko god dobro igrali, ali predmeti postaju skuplji dok ne morate igrati 2,3 razine za svaku. Gubitak vremena. Lako je otrgnuti Candy Crush nije tako lako dostići standard
Dobra igra, ali ponekad je počela blistati i više ne mogu igrati pa jedna zvjezdica i previše oglasa Ovo je razlog zašto je deinstaliram
Volim to tako jednostavno, tako dobre opuštajuće ideje za dom i mnoge opcije toliko zabavno da ne žalim zbog toga
버블 레인보우 슈터 - 버블 슈팅 팝 퍼즐 퍼즐 grdg
Dobar je.. nije mi se toliko svidio pa sam mu dao 3 zvjezdice.😪
Ova aplikacija više nalikuje bombonima nego dizajnerskoj igrici. Zapravo, dovršio sam sve moguće sobe koje možete dizajnirati u ovom trenutku i bile su kao 4 sobe. A kada dizajnirate te sobe, vaš izbor je vrlo ograničen, više kao dječja igra. Kako bih zaradio dovoljno novca da ukrasim sve četiri (možda je bilo 5) sobe morao sam doći do gotovo 200. razine u igri u stilu bombona. Što se dizajn igre tiče, dao bih joj 2, ali ako volite slatkiše, vjerojatno će vam se svidjeti ova igra.
Dana 29. prosinca 2021. platio sam 599 da mi kasica-prasica duplo naplati račun i još uvijek ne dobijem ništa od kasice-prasice dvaput sam mu poslala poruku i još nemam odgovor da vidimo koliko će trebati prije nego oni vrati mi novac
Upravo sam igrao ovu igricu nekoliko sati, vidjet ću kako će biti za nekoliko dana pa ću možda promijeniti recenzije.
Bilo bi dobro da eksplozija ne postane mlohava. Moguće bez kupnje stvari
Super topla preporuka
Glupo i PUNO OGLASA. U početku je bilo prilično dobro bez puno oglasa. Sada je postalo toliko loše da ne postoji samo 1 oglas od 30+ sekundi nakon svake utakmice, već 2 ili čak 3! Nevjerojatno je smiješno koliko ste oglasa prisiljeni gledati u ovoj igrici. S druge strane, nervira me kako su likovi prikazani. Čovjek izgleda snažno i staloženo, ruku sklopljenih na prsima. Žena, u međuvremenu, uvijek ima otvorena usta, klati glavu, škilje oči, izgleda kao šašava djetinjasta bimboka.