Post by unpercohaswhi on Feb 7, 2022 9:12:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge kristale ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
Lijepa igra Treba još poboljšanja Zahtijeva više grafike za toons.... Poklon(dijamant) koji se završi nakon 3 faze se ne zbraja?
Jedva sam mogao vidjeti izbornik igre jer su mi smetali oglasi.Moj prijedlog da imate jednu limenu na dnu ekrana ili da imate reklame nakon bitke.
Ja osobno volim ovu igru, ali popravio bih nekoliko stvari kvalitetnije, mislim da izgleda kao mario igre kada su bile prve u razvoju.
Ova igra je dobra, ali kada dođemo na viši nivo, trebat će mnogo novca za viši nivo, postoji lik koji im treba puno novca do maksimalne razine i ne dajete puno diomonda za kupnju lika, ali igra je dobra, ali morate teško govoriti i poboljšaj igru I na prvoj razini dajete 5 lakh rupija, ali na 2. i drugoj razini ne dajete 1 lakh rupija Dakle poboljšajte igru
Lijepa grafika, nesiguran o povećanju poljoprivrede, bila bi dobra. Dobro do sada. Ne ubijaju te dodacima.
Vrlo dobra igra i apsolutno dobre performanse i dobra balans igra; sviđa mi se i stvara ovisnost!!! lijepa je i dobra jer ne treba pravi novac za poboljšanja i nadogradnje, ali ne znam zašto mi multiplayer ne radi; u posljednje poglavlje susrećem se s moćnim mračnim neprijateljem da jedan od njihovih stopala može ubiti mog većeg heroja! previše je teško da bih mogao završiti posljednje poglavlje, ali ne mislim da je ovo
mama vav
Učinite juke lakšim za nabavku, onda dajem 5 zvjezdica, mislim na početku ili utakmici!
Sjajna igra s puno karaktera. Ne mogu primati dnevne nagrade nakon što sam primio sve nagrade. Gem je potreban puno za nadogradnju likova. I neke greške u pvp bitci. Popravite to. I hvala ti za ovu igru. Tražim od vas da napravite više igara poput kraljevskih ratova.
Kingdom Wars - Tower Defense Game Strategy kui
sviđa mi se igra. ali sljedeće ažuriranje možete li smisliti i možete li kostimizirati svoj dvorac? saznao sam da su pvp samo botovi jer stalno dobivam isto ime igrača s dif nadogradnjama i carctr
preuzimanje datoteka Kingdom Rush - Tower Defense APK · Kingdom Rush - Tower Defense ... preuzimanje datoteka Kingdom Wars APK. Kingdom Wars.
Cool
Igrao sam ovo od svoje 7 godine i do sada ga još uvijek igram nadam se da će programeri napraviti još jednog super legendarnog heroja plsss😊😊😊🙏 Ali molim vas vratite ga 100 besplatno da dobijete legendarnog heroja plassss. Preklinjem vas programerski 😔🙏🙏
Najbolje ratne igre bez Interneta ... Ako nam je ponestalo interneta i želimo dobre akcijske ratne igre oni su ... Total War War Kingdoms.
[VIP] Cookie Animals : OFFLINE PUZZLE · Defender Battle Premium: Hero Kingdom Wars · Dungeon Corporation VIP: An auto-farming RPG game!
Preuzmite igru Lords Mobile za Android - Tech Story
Ova igra je jebeno sjajna... proveo sam samo nekoliko dana na njoj i već sam ovisan. Izvrsna grafika, igranje je samo po sebi razumljivo, a za razliku od mnogih igara, lako možete napredovati bez trošenja novca. Nema puno strategije i više se radi o gruboj sili, ali to je gnjavaža. Jedna pritužba koju imam je na pvp sustav. Idem na više bitaka zaredom, i uvijek ću iznova dobivati istog slabog protivnika. Ne razumijem uopće, ali inače odlična igra
Pre jako
znate zašto strijele dometa bez elementa borci idu kutno gore umjesto ravno naprijed? spriječiti da igra postaje 18sx hittin dolazni neprijateljski ballz -- prodaja paketa je super👍 btw kako 3k ea za 300? -- [][] +tive -- osigurajte stabilnost mreže sa sličnim internetskim linijama pretplate i tijekom spremanja/učitavanja u oblaku samo da biste bili sigurni... [][] -tive: ne bi trebalo biti varanja u bilo kojoj aplikaciji/pc igrama. oglas mobilnog podatkovnog resursa hog bi trebao biti spremljen u predmemoriju ako je samo aktivacija povezivanja.
NICEEEEE ali to anime djevojka xD thr najbolji dio xD xD
Ova igra je dobra, ali imam problem u poglavlju 3, šef druge faze je težak jer ga ima dosta, molimo riješite ovaj problem
Sviđa mi se igra jer je ubojica svih vremena i puno likova je dobro kreirano. I sam sam kreator, volim crtati i detaljizirati skice, a zatim ih predam svojim prijateljima, obitelji itd. Zatim bi oni obojali skice i vratili ih. Čekam da nabavim veću zalihu slika da počnem prodavati.
Pokemon GO, Card Wars The Kingdom i još mnogo toga
Kingdom Wars Strategi vyl
Osnovna igra. Zabava osim reklama.
Kupite Bloodthirsty Kingdom: Vampire War - Microsoft
Sviđa mi se, ali trebao bi imati trgovinu u kojoj možemo kupiti više super lagendarnih likova, molimo vas da razmislite o tome jer mnogi igrači poput mene imaju mnogo dragulja, ali ih ne mogu kupiti.
Kopija borbenih mačaka, previše je sličnosti, čak je i gore od borbenih mačaka jer ima puno reklama
Igrao sam ukupno pet minuta: bio je to reskin Battle Cats s više buggy UI i lošijim engleskim.
Koju igru preuzeti na iPhone? - Guides
Igra je dosta dobra. Podsjeća me na flash igru u kojoj sam uživao. Grafika nije najbolja, ali igra je u redu.
Hidden Numbers: Twisted Worlds Avanture undr
Odvojite malo vremena da shvatite koja je vrsta napada, ali iznenađujuće na ono što bi statistika likova rekla, to je još uvijek dobro izbalansirana igra. Zarazna igra zasigurno i ne mogu prestati gledati te reklame da dobijete slatku legendarnu (OP doduše), ali može biti manje reklama ako nema internetske veze tako sjajna općenito
Nakon nekoliko dana igranja, odustao sam od Kingdom Warsa. Ovdje je postojala dobra ideja za igricu za mobitel, ali je negdje usput bila razvodnjena i pokvarena oglasima, kupnjom unutar aplikacije i mehanikom koji je u osnovi automatiziran. Ozbiljno, umjesto da se usredotočite na sve škakljive načine na koje možete zaraditi novac od igrača (koje oni mrze), samo napravite dobru igru (koju će voljeti i za koju će vam platiti). Imao sam velike nade, ali sam ga od tada deinstalirao.
Naljbolja igra😁😁😁😁
vrlo je teško pobijediti nakon razine 5
Osjećaj dobivanja 200 dragulja u škrinjama je tako zadovoljavajući... dodajte još neprijateljskih likova kako neprijatelji ne bi izgledali isto. MOLIM. Dodajte novog šefa, poput kralja škorpiona ili egipatskog pješčanog faraona.
nevjerojatno ovo je jedna od mojih omiljenih vrsta igara. kao da ste uzeli stvari koje ja volim (tj. vitezove i zmajeve i takve vrste) i stavili ih u stvarno simpatičnu pozadinu i vrlo lako ih je pokupiti na upravljačkom sustavu. Dobro obavljen posao gospodine (smiješak)
Bila bi bolja igra kada bismo se mogli riješiti reklama, ništa gore od završetka razine i dobivanja oglasa.
Igra postaje preteška od kraja 7. poglavlja. Nema šanse pobijediti. Što ti donosi blago u svakoj bitci, ne znam? Je li vrijeme? Je li to snaga? Jer na nekim razinama nemoguće je doći do blaga.
Najbolji, obožavam ga
Zadnji put kad sam ovo igrao mislio sam da je to klon borbenih mačaka s manje značajki. Imao je dobre jedinice i igrivost, ali mogao je biti i bolji, međutim ova verzija je nevjerojatna i osvježavajuća za igranje. Tek sam ponovo počeo, ali ova igra ima potencijala u kasnoj igri.
Postoji oglas koji pokriva cijeli dno zaslona. Ne bih imao ništa protiv oglasa da ne pokriva koliko hrane imate i troškove vaših vojnika. Nisam mogao ni početi igrati jer glupi programeri uopće ne gledaju na ovakve stvari.
Samo pobijedi prvog šefa 💪 zabavno, ali me zanima kakav je napredak težine. Za sada prilično lako.
Kingdom Wars உத்தி iysl
cool
Kingdom Wars Stratēģiskās spēles uto
generalno dobra igra. 5 zvjezdica ako je sučelje poboljšano.
Kingdom Wars Стратегії luhn
Ili prelako, ili preteško. Dosadno i teško mljevenje. Kupnje u igri su pretjerane, ali postoje i druge metode za dobivanje valute u igri.
Počelo je lako nakon razine 24, ne mogu više pobijediti u igri, zapeo sam na razini 25 pa sam je izbrisao.
Općenito zabavna igra, ali stalno se pojavljuje previše reklama. Treniranje nekih super legendskih jedinica uzrokuje zamrzavanje igre, zbog čega je besmisleno čak i pokušati ih dobiti.
Mislio sam da je ova igra zabavna ako se ažurira jednom mjesečno s novim razinama i likovima, to bi bilo sjajno.
Kingdom Wars Strategie peml