Post by unpercohaswhi on Feb 7, 2022 9:09:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת סיבולת רבים ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
מאוד בינוני. זה יכול להיות כיף לדקה אבל זה נהיה מאוד מאוד משעמם לאחר זמן קצר. אין בו משהו מעניין במיוחד ולפי מה ששיחקתי אין בו כמעט שום חומר. בקושי שווה הורדה.
משחק טוב, גרפיקה טובה מאוד, דרך מצוינת להעביר זמן, וכן כן בואו נגיע לחלק הרע. הייתי קצת עצוב והתעצבנתי שצריך לשלם עבור פרימיום כדי להתחיל ממחסום ו/או לשחק מרובה משתתפים.
אוהב את המשחק הזה, מאוד מרגיע והקול של שבירת הכוס מרגיע מאוד
די עם קניית הכסף!
Smash Hit Combo | Facebook
*המישחק בסדר אבל זה לא גורם לך להרגיש שזה משחק ממש מדהים*
Smash Hit Arkada zdo
... of the famous Pokémon GO hit smash where you have to compete with ... game is prerelease today for android and iOS users then download
משחק נחמד שקשה לנצח וכל כך מגניב
Hit Master 3D: Knife Assassin פופולרי בקטגוריה משחקי ארקייד מושלם לבילוי מקוון, ללא תשלום וללא הרשמה במחשב
די כיף, בלי פרסומות. משהו לשחק כאשר אתה משועמם או פשוט לא במצב רוח. אין פרסומות במשחק נייד.
דנגיידלדדמר דחדמד דחדמפד לס סל הפ הפ לחוסר גם סם סם וגם פס גם ספרא אותך העם נלך פס פחד
מעצבן אפשר להמשיך מאיפה שמתתי
... remake of the 2001 smash hit Icy Tower for IOS: Help Harold jump up the tower. Perform amazing combos without falling down. Can you make it to the top?
smash hit. אילו משחקים מככבים בקרב בני הנוער היום? קנדי קראש בראש. צילום: צילום מסך. דיגיטל. אילו משחקים מככבים בקרב בני הנוער היום?
האם המשחק הזה הוא רק כסף עכשיו? לפני כשהייתי ילד המשחק הזה היה כל כך כיף כי היו יותר מכשולים, אפשר היה להתחיל מחדש ממחסומים, וכל זה. למה אתה עושה את אותה טעות שעשו פסנתר 2? עוד אחד ממשחקי הילדות שלי נעלם בגלל מפתחים לא כל כך חכמים.
מישחק טוב
המשחק הזה, למרות שעוצב היטב, הזדקן די מהר. (כלומר, שיחקתי בו 10 דקות, וידעתי שהוא משעמם אז מחקתי אותו.) בלי להעליב. זה נראה די טוב מבחינה גרפית, והפקדים קלים ללמידה, אבל זה לא כוס התה שלי...
החלפתי טלפון והיה לי את המשחק הזה בטלפון הישן שלי. עכשיו זה לא יעבור את מסך הטעינה לפני שהוא קורס
Smash Hit Arcade phfz
הדמו של Super Smash Bros ישוחרר ב 19.9 - GamePro
מבאס אפשר להתחיל מאיפה שהגעת רק בתשלום
בסך הכל, זהו משחק שכיף מאוד לשחק בו ולהעביר מעט זמן. קניתי פרימיום, כי זה לא יקר בטירוף או משהו. ניסיתי את סבבי הבוס, אבל הם די מעצבנים, כי קשה לדעת כמה הם רחוקים. אחרת משחק מהנה, אבל פשוט ואפילו מרגיע.
משחק טוב, אבל כדי לעשות את זה מאוד כיף, אתה צריך לחלק כסף מזומן, יכול גם לעשות את המשחק 3 דולר עצמו.
זה משחק טוב להפגת מתחים אבל אם מישהו הגיע רחוק מאוד ובסופו של דבר איבד את כל הכדורים או מת ורוצה לנסות שוב אתה צריך להיות פרימיום ולעשות הכל מחדש וזה לא טוב לעסקים
לכן. הורדתי את המשחק הזה ומיד אהבתי הכל, ואז ספרתי את הרמות והיו שתים עשרה. ואז התחלתי את המסע המופעל באמצעות קוריוז כדי לסיים את המשחק. קיוויתי להישג לפחות, אבל כשהגעתי לשם הסוף היה.... לא מספק.. במקום סיום נחמד זה פשוט מכניס אותך לריצה אינסופית אחרי המחסום האחד-עשר. בסך הכל משחק טוב אבל רק לטחינה ולסיפוק של הרס
משחק מאוד כיף רק חבל שמתי נפסל אז הכל התחלה ואתה חוזר אחורה
המשחק עצמו טוב. פרימיום לא עובד. ראשית זה גבה ממני 1.99 פעמיים. פעם אחת זה אמר שגיאה נסה שוב. אז עשיתי את זה שוב, וחויבתי פעמיים. ולסיום זה עדיין לא נותן לי להתחיל ברמה אחרת מאשר 1, שלמרות זאת הייתה נקודת הפרימיום. וכשאני מנסה "לשיג פרימיום" בפעם השלישית, זה אומר לי שכבר יש לי פריט זה.
Smash Hit ஆர்கேட் mgf
כמו
אני בדרך כלל אף פעם לא משחק במשחקים האחרון ששיחקתי היה בטלפון של הבת שלי לפני חמש שנים גולשי רכבת תחתית אני לא יודע מה גרם לי ללחוץ על זה אבל יש משהו מאוד מספק בצליל של שבירת זכוכית כנראה אמר עלי משהו בכל מקרה המון כיף תודה לך אה, בלי פרסומות שראיתי עד עכשיו וזה לא איטי והגרפיקה נחמדה כל מה שאני רואה שאנשים מתלוננים עליו במשחקים אחרים שלא נתקלתי בהם
זה בסדר לשיפור תיאום ידיים בעיניים, אבל זה מאוגד ברמות המהירות יותר. למרות שהכדורים פגעו במכשולים, שום דבר לא קרה. עדיין חטפתי מכה. התכנות המזויפות נמצאות בפיגור הזמן. הם תכנתו מרחק מסוים בין מועד ההפעלה של הכדורים למועד שבו ניתן לפגוע במכשולים. ככל שהמרחק קצר יותר, הסיכוי שתפגע קטן יותר. אם הם היו מתכנתים את המרחק למידה הקצרה ביותר האפשרית, אולי זה עשוי להיות אפשרי יותר מבחינה אנושית.
Cooking Party : Food Fever Arcade rxxl
אני משחק במשחק הזה כבר זמן מה והוא באמת כבש אותי עם הגרפיקה, המכניקה הפשוטה וגם הסאונד שלו! עדיין לא נרשמתי לפרימיום אבל לא היה אכפת לי להתחיל מההתחלה. הלוואי שעדיין יש משחקים בחוץ שהם פשוטים ומהנים כמו Smash Hit! המשחק הזה ואתם מפתחי המשחקים. הם הטובים ביותר!
האפליקציה הגרועה ביותר עובדת ברמה רק אם יש פרימיום, אחרת אתה צריך להתחיל שוב מההתחלה. התחלתי משחק והגעתי לרמה 3 ורציתי להתחיל מ-3 אבל זה התחיל מרמה 1. המשחק הכי גרוע אי פעם....🤬🤬🤬🤬😡😡
יש קטעים שהם טיפה לא מובנים ויכולים להיות גם קריפיים... כמו.. דוגמא ואז שיחקתי סתם במשחק, הייתי צריך ללכת לרגע, אז לחצתי על "הפסקה" כשחזרתי, המסך היה שחור לכמה שניות ואז גיליתי את עצמי במקום כחל ומוזר עם גליצ'ים מפחידים... קריפי... חוץ מזה, הכל סבבה! ממליץ!
אי אפשר לעבור בזה שלבים
מאוד נהנה מהמשחק אבל עכשיו נאלצתי לשלם פעמיים על הגרסה המלאה והיא ממשיכה לאפס את עצמה כך שכבר אין לי את כל המשחק. מְאַכזֵב.
המשחק היה ממש נחמד, גרפיקה ובלוקים היו מגע טוב. אבל להתחיל מההתחלה זה #$%* כואב! אל תעשה את זה כך שכשאתה נכשל אתה מתחיל הכל אליך בחזרה! >_<
אני חושב שהגעתי לשלב האחרון של המשחק. והחוויה הכוללת שלי הייתה מדהימה. אני משחק במשחק הזה רק מהשנה האחרונה ואני יכול להמר שהוא הרבה יותר טוב ממשחקים אחרים. פשוט הורד את זה ברגע שאתה יודע כמה אתה יכול להיות מאושר עם זה.
smartland body block arcade apartments - TikTok
Smash Hit Arkade yrhi