Post by unpercohaswhi on Feb 7, 2022 8:59:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више кључева ▞▞▞
▞▞▞ Retro Garage - Car Mechanic 2022 version ▞▞▞
Поправио сам плави теренски џип и неће завршити задатак да наставим даље. Шта дешава ?
Јебеш ову игру која се дуго играла, али изненада је дошао ниво где сам поправио сваку ствар, али ниво није очишћен Волео бих да постоји нула звездица
Волео бих да направим детаље за аутомобиле од отпада који се не може поправити и додати газ 53 и волгу в12
Свиђа ми се, надам се великом напретку.. Мада препоручујем различито сенчење делова аутомобила или чак контуре, тако да можемо лако да разликујемо који је део који посебно када делови имају исти ниво оштећења.. такође различите картице у каталогу. . као што је картица за претрагу, па чак и различите картице за сваки тип аутомобила...
Ставите у резервоар и хумвее
Намештен је, не могу никога да одбијем, а кола су претешка
🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
8 не може завршити овај ниво!!!!!!
Заиста волим ову игру, одузима ми доста времена, али мислим да је време да ви дођете са надоградњом са новим возилима, новим деловима мотора, додате још прилагођавања и мислим да бих волео да додате банку са нама могли бисмо да уштедимо наш новац са мање уз камату од 5% захваљујући...
Управо сам играо 20 секунди ове игре и већ ме је подсетила на ПЦ игрицу која се зове Геархеад Гараге... музика и звучни ефекти су потпуно исти!!
ГТА
Игра је била једноставна све док нисам стигао у четвртак и морао сам да поставим кровни носач на жути камион. Немогуће. Деинсталирано.
Sonic Dash - Endless Running Zręcznościowe xpf
Уживам играјући ову игру, добар симулатор за поправку аутомобила. Али имам неки проблем са "цлоуд саве" менијем у овој игри, не могу да повежем овај мени за чување у облаку (још увек се ротира или учитава, али може да се уради) Решите овај проблем 😉, хвала...
Добар посао је у току. Волео бих да ствари изгледају мало стварније.
Ова игра је лепа, али ми даје добар осећај о себи, али је тешко добити 20.000. Морам да зарадим много новца. Могао бих да зарадим 10.000 за два дана, надам се да вам се свиђа. Збогом;😎
😇😇😇😇😇😜😜😜🥱🥱
Игра је срање лол
Ја не хоменга
Лепа игра, али морате да играте принудне огласе. Деинсталирано.
Ова игра је веома добра
Ову игру пустимо да играш, а затим се окреће и замрзне око 5 минута касније
код мене стално где кликнем писе овом делу није потребна поправка
Гади вала29485у је савршен избор виеудјдидифдево9о3еб и идеалан је за оне који га желе старомодну адфгххјкллладсбцбкнкнкнгаме од 80-их до 9. века
Раге игрица дао бих 0 звездица, добро функционише, али не могу да дам одбијеницу за аутомобил који је потпуно скинут
Ажурирање и отпадни аутомобили 10
Заправо, нисам разумео шта мој купац жели да урадим и нисам имао појма. Не знам шта да радим.
Кавеесха
Ок игра.
То је стварно добра игра...Нисам могао да одмакнем руке од ње...Позовите програмере
Волим механику и ово ми помаже да научим више о аутомобилима.
Молимо вас да направите град за путовања
Retro Garage - Car Mechanic シミュレーション hkc
Најбоља игра коју сам икада видео! Одлична игра! Али да ли бисте могли да додате аутомобил као што је Додге пуњач из 1969? То ће бити лепо! Свиђа ми се и ажурирање! Свиђа ми се што могу да извучем црева из 9-ог аутомобила и ставим га у други ауто! Ово олакшава држање мотора који је тешко пронаћи.
Одлична игра, имам предлог да додам опцију да уклоните упозорење о "не могу да извадим део због..." јер увек погрешим и онда искачуће упозорење је тако досадно
Најгора игра икада. Упутство је бескорисно и детаљи о послу једва да помажу у послу. Не бих добио ову игру да сам знао да ће се тако мало показати у веома важном туторијалу.
Молим вас, додајте нека оштећења на аутомобилу тако да ће изгледати стварно реално и додајте бочне ретровизоре да поправите аутомобил и додајте много аутомобила и СУВ-а, спортских аутомобила, тркачких аутомобила и молим вас додајте неки одабрани аутомобил у отпаду како бисмо могли да купимо друге аутомобиле и пробну вожњу, молим вас све вас молимо и још једну ствар додајте још неке услуге и дизајн фелни и гуме столице волан и налепнице за стакло да уложите мало труда у оно што сте направили, сви вас молимо.
Може се додати салон аутомобила или нешто слично доброј игрици, али треба да се побољша
Шта јеботе********************
Добра игра, али треба мало поправке. Када уклањате део, додајте увећање и умањивање, то ће олакшати уклањање даљег завртња
Волим да има сјајан изглед волим приче за купца "Возио сам се кроз шуму и нисам видео литицу..." 🤣😂
Забавна игра која се враћа у стару гаражу за опрему за ПЦ игре
Добра апликација
Ово је једна од најбољих инжењерских игара које сам играо у дужем временском периоду, графика је савршена и чак можете да купујете и продајете аутомобиле, то је најбољи део који волим ову игру..
Мислим да је то заиста добра игра и веома реална
Волим игру, али мислио сам да ће постојати различите верзије 1111 аутомобила који су се тркали са некима, а они су били противници 1111 аутомобила. Има ли будућих ажурирања?